Over ons

BRUNEEL PRODUCTS ‘Passie voor bedrijfshygiëne’  


Bruneel Products vroeger

Bruneel Products werd opgericht in 1986 door de heer wijlen Dany Bruneel. Vanuit een kleine garagebox werden reiniging- en desinfectiemiddelen verkocht en dit hoofdzakelijk aan de horecawereld. Na enige tijd en constante uitbreiding werd het een noodzaak om te verhuizen naar een pand met kantoren en magazijn en dit in de Sint-Pietersmolenstraat te Sint-Pieters Brugge.

Een gezonde groei en een goede relatie met de klanten zorgde ervoor dat Bruneel Products al gauw een vaste waarde werd zowel in de horeca als in de voedingsmiddelenindustrie. In 2003 werd de heer Hans Vanroose zaakvoerder en zette zo zijn eerste stappen in de schoonmaakwereld. Al vlug barste het uit zijn voegen en werd er een nieuwe uitvalsbasis gevonden in het Industriepark Waggelwater te Brugge.  

Bruneel Products vandaag

Reeds 30 jaar is Bruneel Products actief in de schoonmaakwereld en bestaat het team uit 10 enthousiaste medewerkers. Vandaag is Bruneel Products, gespecialiseerd in de voedingsmiddelenindustrie, uitgegroeid tot een totaalleverancier van bedrijfshygiëne en dit met een uitgebreid aanbod reiniging- en desinfectiemiddelen, schoonmaakmaterialen, papierwaren, disposables, hygiënische toebehoren,… Onze naam staat synoniem voor duurzame, kwalitatieve en klantgerichte hygiëneoplossingen!

Bruneel Products visie

Ons doel is: een lange termijn samenwerking uitbouwen met zowel klanten als leveranciers. In deze samenwerking dragen wij eerlijkheid en wederzijds respect hoog in het vaandel. Wij treden graag als partner naar voor en dit zowel met onze klanten als leveranciers. Ons motto is: de gepaste oplossing bieden aan de behoeften van de klant. Kortom Bruneel Products biedt U een doeltreffend en kostenbesparend totaalconcept voor uw organisatie op vlak van hygiëne, onderhoud en veiligheid.

Deze visie is reeds jarenlang de rode draad doorheen ons bedrijf.  

Onze troeven

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Opleiding, advies & persoonlijke ondersteuning
  • Innovatieve oplossingen op maat
  • Exclusief invoerder van Hill Brush reinigingsmaterialen, Eco2Clean/Eco-Point reiniging- en desinfectiemiddelen en Flexxolutions – desinfectiematten.
  • Private label onderhoudsproducten onder de merknaam: ABRU
  • Eigen transport voor vlugge levering over gans België
  • Webshop